Митний тариф України (Розділи I-V)
Верховна Рада України; Закон, Тариф від 05.04.20012371-III
Документ 2371а-14, втратив чинність, поточна редакція — Втрата чинності від 01.01.2014, підстава 584-18
 

Сторінки:  1  ...  3  4  5  [ 6 ]  7  8  9  10  ...  21
« попередня сторінканаступна сторінка »  

|                  |більш як 1,5 мас. % |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0404 10 74 00     |- - - - - понад     |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |1,5 мас. %, але не  |         |        |      |         |
|                  |більш як 27 мас. %  |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0404 10 76 00     |- - - - - понад     |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |27 мас. %           |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|                  |- - - - понад       |         |        |      |         |
|                  |15 мас. % і з       |         |        |      |         |
|                  |вмістом жирів:      |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0404 10 78 00     |- - - - - не        |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |більш як 1,5 мас. % |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0404 10 82 00     |- - - - - понад     |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |1,5 мас. %, але не  |         |        |      |         |
|                  |більш як 27 мас. %  |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0404 10 84 00     |- - - - - понад     |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |27 мас. %           |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0404 90           |- інші:             |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|                  |- - без додання     |         |        |      |         |
|                  |цукру чи інших      |         |        |      |         |
|                  |підсолоджувальних   |         |        |      |         |
|                  |речовин та з        |         |        |      |         |
|                  |вмістом жирів:      |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0404 90 21 00     |- - - не більш як   |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |1,5 мас. %          |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0404 90 23 00     |- - - понад         |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |1,5 мас. %, але не  |         |        |      |         |
|                  |більш як 27 мас. %  |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0404 90 29 00     |- - - понад         |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |27 мас. %           |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|                  |- - інші, з         |         |        |      |         |
|                  |вмістом жирів:      |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0404 90 81 00     |- - - не більш як   |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |1,5 мас. %          |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0404 90 83 00     |- - - понад         |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |1,5 мас. %, але не  |         |        |      |         |
|                  |більш як 27 мас. %  |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0404 90 89 00     |- - - понад         |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |27 мас. %           |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0405              |Масло вершкове та   |         |        |      |         |
|                  |інші жири, вироблені|         |        |      |         |
|                  |з молока; молочні   |         |        |      |         |
|                  |пасти:              |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0405 10           |- масло вершкове:   |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|                  |- - з вмістом       |         |        |      |         |
|                  |жирів не більш як   |         |        |      |         |
|                  |85 мас. %:          |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|                  |- - - масло вершкове|         |        |      |         |
|                  |натуральне:         |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0405 10 11 00     |- - - - у первинних |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |упаковках, масою    |         |        |      |         |
|                  |нетто не більш як   |         |        |      |         |
|                  |1 кг                |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0405 10 19 00     |- - - - інше        |         |   10   |  10  |    -    |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0405 10 30 00     |- - - вершкове      |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |масло рекомбіноване |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0405 10 50 00     |- - - вершкове      |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |масло сироваткове   |         |        |      |         |
|                  |(підсирне)          |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0405 10 90 00     |- - інші            |         |   10   |  10  |    -    |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0405 20           |- молочні пасти:    |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0405 20 10 00     |- - з вмістом       |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |жиру понад          |         |        |      |         |
|                  |39 мас. %, але не   |         |        |      |         |
|                  |більш як 60 мас. %  |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0405 20 30 00     |- - з вмістом       |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |жиру понад          |         |        |      |         |
|                  |60 мас. %, але не   |         |        |      |         |
|                  |більш як 75 мас. %  |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0405 20 90 00     |- - з вмістом жиру  |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |понад 75 мас. %,    |         |        |      |         |
|                  |але не більш як     |         |        |      |         |
|                  |80 мас. %           |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0405 90           |- інші:             |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0405 90 10 00     |- - з вмістом жиру  |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |понад 99,3 мас. %   |         |        |      |         |
|                  |і з вмістом води не |         |        |      |         |
|                  |більш як 0,5 мас. % |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0405 90 90 00     |- - інші            |         |   10   |  10  |    -    |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406              |Сири всіх видів і   |         |        |      |         |
|                  |кисломолочний сир:  |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 10           |- свіжий сир (без   |         |        |      |         |
|                  |визрівання),        |         |        |      |         |
|                  |включаючи сир з     |         |        |      |         |
|                  |молочної сироватки, |         |        |      |         |
|                  |і кисломолочний сир:|         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 10 20 00     |- - з вмістом       |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |жиру не більш як    |         |        |      |         |
|                  |40 мас. %           |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 10 80 00     |- - інші            |         |   10   |  10  |    -    |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 20           |- сири терті або    |         |        |      |         |
|                  |в порошку, усіх     |         |        |      |         |
|                  |сортів:             |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 20 10 00     |- - гларський сир   |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |з травами, так      |         |        |      |         |
|                  |званий "шабцигер"   |         |        |      |         |
|                  |("Schabziger"),     |         |        |      |         |
|                  |вироблений із       |         |        |      |         |
|                  |збираного молока    |         |        |      |         |
|                  |з доданням дрібно   |         |        |      |         |
|                  |розтертих           |         |        |      |         |
|                  |запашних трав       |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 20 90 00     |- - інші            |         |   10   |  10  |    -    |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 30           |- сири плавлені,    |         |        |      |         |
|                  |крім тертих або     |         |        |      |         |
|                  |в порошку:          |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 30 10 00     |- - під час         |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |виготовлення яких   |         |        |      |         |
|                  |використовувалися   |         |        |      |         |
|                  |тільки сири         |         |        |      |         |
|                  |ементальський       |         |        |      |         |
|                  |(Emmentaler),       |         |        |      |         |
|                  |грюєр (Gruyre) та   |         |        |      |         |
|                  |апензель (Appenzell)|         |        |      |         |
|                  |і які можуть бути з |         |        |      |         |
|                  |доданням гларського |         |        |      |         |
|                  |сиру з травами, так |         |        |      |         |
|                  |званого "шабцигера" |         |        |      |         |
|                  |("Schabziger");     |         |        |      |         |
|                  |упаковані для       |         |        |      |         |
|                  |роздрібної торгівлі,|         |        |      |         |
|                  |з вмістом жиру не   |         |        |      |         |
|                  |більш як 56 мас. %  |         |        |      |         |
|                  |у перерахунку       |         |        |      |         |
|                  |на суху речовину    |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|                  |- - інші:           |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|                  |- - - з вмістом     |         |        |      |         |
|                  |жиру не більш як    |         |        |      |         |
|                  |36 мас. % і з       |         |        |      |         |
|                  |вмістом жиру в      |         |        |      |         |
|                  |сухій речовині:     |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 30 31 00     |- - - - не більш    |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |як 48 мас. %        |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 30 39 00     |- - - - понад       |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |48 мас. %           |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 30 90 00     |- - - з вмістом     |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |жирів понад         |         |        |      |         |
|                  |36 мас. %           |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 40           |- блакитні сири     |         |        |      |         |
|                  |та інші сири, що    |         |        |      |         |
|                  |містять прожилки,   |         |        |      |         |
|                  |отримані внаслідок  |         |        |      |         |
|                  |використання        |         |        |      |         |
|                  |Penicillium         |         |        |      |         |
|                  |roqueforti:         |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 40 10 00     |- - рокфор          |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |(Roquefort)         |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 40 50 00     |- - горгонзола      |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |(Gorgonzola)        |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 40 90 00     |- - інші            |         |   10   |  10  |    -    |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90           |- інші сири:        |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 01 00     |- - для виробництва |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |плавлених сирів     |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|                  |- - інші:           |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 13 00     |- - - ементальський |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |(Emmentaler)        |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 15 00     |- - - грюєр         |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |(Gruyre), збринц    |         |        |      |         |
|                  |(Sbrinz)            |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 17 00     |- - - бергкезе      |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |(Bergkse), апензель |         |        |      |         |
|                  |(Appenzell)         |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 18 00     |- - - фрибурзький   |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |сир (Fromage        |         |        |      |         |
|                  |fribourgeois),      |         |        |      |         |
|                  |вашерен мон-дор     |         |        |      |         |
|                  |(Vacherin Mont d'Or)|         |        |      |         |
|                  |і тет де муан       |         |        |      |         |
|                  |(Tte de Moine)      |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 19 00     |- - - гларський сир |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |з травами, так      |         |        |      |         |
|                  |званий "шабцигер"   |         |        |      |         |
|                  |("Schabziger"),     |         |        |      |         |
|                  |виготовлений із     |         |        |      |         |
|                  |збираного молока    |         |        |      |         |
|                  |з доданням дрібно   |         |        |      |         |
|                  |розтертих           |         |        |      |         |
|                  |запашних трав       |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 21 00     |- - - чедер         |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |(Cheddar)           |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 23 00     |- - - едем (Edam)   |         |   10   |  10  |    -    |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 25 00     |- - - тильзит       |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |(Tilsit)            |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 27 00     |- - - бутеркезе     |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |(Butterkse)         |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 29 00     |- - - качкавал      |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |(Kashkaval)         |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 32 00     |- - - фета (Feta)   |         |   10   |  10  |    -    |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 35 00     |- - - кефалотирі    |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |(Kefalo-Tyri)       |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 37 00     |- - - фінляндія     |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |(Finlandia)         |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 39 00     |- - - ярлсберг      |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |(Jarlsberg)         |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|                  |- - - інші:         |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 50 00     |- - - - сири з      |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |молока вівці чи     |         |        |      |         |
|                  |молока буйволиці    |         |        |      |         |
|                  |в місткостях з      |         |        |      |         |
|                  |розсолом чи в       |         |        |      |         |
|                  |бурдюках із шкури   |         |        |      |         |
|                  |вівці чи кози       |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|                  |- - - - інші:       |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|                  |- - - - - з вмістом |         |        |      |         |
|                  |жиру не більш як    |         |        |      |         |
|                  |40 мас. %           |         |        |      |         |
|                  |і з вмістом води в  |         |        |      |         |
|                  |перерахунку на      |         |        |      |         |
|                  |знежирену речовину: |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|                  |- - - - - - не      |         |        |      |         |
|                  |більш як 47 мас. %: |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 61 00     |- - - - - - - грана |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |падано (Grana       |         |        |      |         |
|                  |Padano), парміджіано|         |        |      |         |
|                  |реджіано (Parmigiano|         |        |      |         |
|                  |Reggiano)           |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 63 00     |- - - - - - - фіоре |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |сардо (Fiore Sardo),|         |        |      |         |
|                  |пекорино (Pecorino) |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 69 00     |- - - - - - - інші  |         |   10   |  10  |    -    |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|                  |- - - - - - понад   |         |        |      |         |
|                  |47 мас. %, але не   |         |        |      |         |
|                  |більш як 72 мас. %: |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 73 00     |- - - - - - -       |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |проволоне           |         |        |      |         |
|                  |(Provolone)         |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 75 00     |- - - - - - -       |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |асіяго (Asiago),    |         |        |      |         |
|                  |качикавало          |         |        |      |         |
|                  |(Caciocavallo),     |         |        |      |         |
|                  |монтасіо (Montasio),|         |        |      |         |
|                  |рагузано (Ragusano) |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 76 00     |- - - - - - - данбо |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |(Danbo), фонталь    |         |        |      |         |
|                  |(Fontal), фонтина   |         |        |      |         |
|                  |(Fontina), фінбо    |         |        |      |         |
|                  |(Fynbo), хаварті    |         |        |      |         |
|                  |(Havarti), марибо   |         |        |      |         |
|                  |(Maribo), самсое    |         |        |      |         |
|                  |(Samso)             |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 78 00     |- - - - - - -       |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |гауда (Gouda)       |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 79 00     |- - - - - - - есром |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |(Esrom), італіко    |         |        |      |         |
|                  |(Italico), кернгем  |         |        |      |         |
|                  |(Kernhem), сен-     |         |        |      |         |
|                  |нектер (Saint-      |         |        |      |         |
|                  |Nectaire), сен-     |         |        |      |         |
|                  |полен (Saint-       |         |        |      |         |
|                  |Paulin), таледжіо   |         |        |      |         |
|                  |(Taleggio)          |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 81 00     |- - - - - - -       |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |канталь (Cantal),   |         |        |      |         |
|                  |чешир (Cheshire),   |         |        |      |         |
|                  |уенслідейл          |         |        |      |         |
|                  |(Wensleydale),      |         |        |      |         |
|                  |ланкашир            |         |        |      |         |
|                  |(Lancashire),       |         |        |      |         |
|                  |подвійний           |         |        |      |         |
|                  |глостерський        |         |        |      |         |
|                  |(Double Gloucester),|         |        |      |         |
|                  |бларней (Blarney),  |         |        |      |         |
|                  |колбі (Colby),      |         |        |      |         |
|                  |монтерей (Monterey) |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 82 00     |- - - - - - -       |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |камамбер (Camembert)|         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 84 00     |- - - - - - - брі   |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |(Brie)              |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 85 00     |- - - - - - -       |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |кефалографієра      |         |        |      |         |
|                  |(Kefalograviera),   |         |        |      |         |
|                  |касері (Kasseri)    |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|                  |- - - - - - - інші  |         |        |      |         |
|                  |сири, з вмістом води|         |        |      |         |
|                  |в перерахунку на    |         |        |      |         |
|                  |знежирену речовину: |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 86 00     |- - - - - - - -     |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |понад 47 мас. %,    |         |        |      |         |
|                  |але не більш як     |         |        |      |         |
|                  |52 мас. %           |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 87 00     |- - - - - - - -     |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |понад 52 мас. %,    |         |        |      |         |
|                  |але не більш як     |         |        |      |         |
|                  |62 мас. %           |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 88 00     |- - - - - - - -     |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |понад 62 мас. %,    |         |        |      |         |
|                  |але не більш як     |         |        |      |         |
|                  |72 мас. %           |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 93 00     |- - - - - - понад   |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |72 мас. %           |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 99        |- - - - - інші:     |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 99 10     |- - - - - - сири    |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |з молока корів, у   |         |        |      |         |
|                  |місткостях з        |         |        |      |         |
|                  |розсолом            |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0406 90 99 90     |- - - - - - інші    |         |   10   |  10  |    -    |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0407 00           |Яйця птиці в        |         |        |      |         |
|                  |шкаралупі, свіжі,   |         |        |      |         |
|                  |консервовані або    |         |        |      |         |
|                  |варені:             |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|                  |- свійської птиці:  |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|                  |- - для інкубації:  |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0407 00 11 00     |- - - індичі чи     |         |   12   |  12  |   шт    |
|                  |гусячі              |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0407 00 19 00     |- - - інші          |         |    5   |  5   |   шт    |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0407 00 30 00     |- - інші            |         |   12   |  12  |тис. шт  |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0407 00 90 00     |- інші              |         |   12   |  12  |   шт    |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0408              |Яйця птиці без      |         |        |      |         |
|                  |шкаралупи та яєчні  |         |        |      |         |
|                  |жовтки, свіжі,      |         |        |      |         |
|                  |сушені, варені у    |         |        |      |         |
|                  |воді або на парі,   |         |        |      |         |
|                  |формовані, морожені |         |        |      |         |
|                  |або консервовані    |         |        |      |         |
|                  |іншим способом, з   |         |        |      |         |
|                  |доданням чи без     |         |        |      |         |
|                  |додання цукру чи    |         |        |      |         |
|                  |інших               |         |        |      |         |
|                  |підсолоджувальних   |         |        |      |         |
|                  |речовин:            |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|                  |- яєчні жовтки:     |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0408 11           |- - сушені:         |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0408 11 20 00     |- - - непридатні    |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |для вживання        |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0408 11 80 00     |- - - інші          |         |   10   |  10  |    -    |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0408 19           |- - інші:           |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0408 19 20 00     |- - - непридатні    |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |для вживання        |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|                  |- - - інші:         |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0408 19 81 00     |- - - - рідкі       |         |   10   |  10  |    -    |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0408 19 89 00     |- - - - інші,       |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |включаючи морожені  |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|                  |- інші:             |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0408 91           |- - сушені:         |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0408 91 20 00     |- - - непридатні    |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |для вживання        |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0408 91 80 00     |- - - інші          |         |   10   |  10  |    -    |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0408 99           |- - інші:           |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0408 99 20 00     |- - - непридатні    |         |   10   |  10  |    -    |
|                  |для вживання        |         |        |      |         |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0408 99 80 00     |- - - інші          |         |   10   |  10  |    -    |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0409 00 00 00     |Мед натуральний     |         |   13   |  13  |    -    |
|------------------+--------------------+---------+--------+------+---------|
|0410 00 00 00     |Їстівні продукти    |         |   20   |  20  |    -    |
|                  |тваринного          |         |        |      |         |
|                  |походження, в       |         |        |      |         |
|                  |іншому місці не     |         |        |      |         |
|                  |зазначені           |         |        |      |         |
----------------------------------------------------------------------------- 
Група 05
Інші продукти тваринного походження,
в іншому місці не зазначені
Примітки:
1. Ця група не включає:
(a) їстівні продукти (крім кишок, сечових міхурів, шлунків
тварин, цілих чи в шматках, та крові тварин, рідкої чи сухої);
(b) шкури і шкіри, включаючи хутро, крім продукції товарної
позиції 0505, та обрізків і відходів аналогічних необроблених шкур
товарної позиції 0511 (група 41 чи 43);
(c) сировину тваринного походження для текстильної
промисловості, крім кінського волосу та його відходів (розділ XI);
(d) готові вузли та пучки для виробництва мітел і щіток
(товарна позиція 9603).
2. У товарній позиції 0501 людське волосся, сортоване за
довжиною, не вважається обробленим (за умови, що основи та кінці
волосся не розташовані у відповідному порядку).
3. В УКТЗЕД термін "слонова кістка" означає бивні та ікла
слона, бегемота, моржа, нарвала, дикого кабана, роги носорога, а
також зуби всіх тварин.
4. В УКТЗЕД термін "кінський волос" означає волос гриви або
хвоста коней чи великої рогатої худоби.
----------------------------------------------------------------------------- | Код | Назва | Ставки мита, % |Додаткові| | | |-------------------------| ОВО | | | |преферен-|пільгова|повна | | | | | ційна | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0501 00 00 00 |Людське волосся, | | 20 | 20 | - | | |необроблене, мите | | | | | | |чи немите, знежирене| | | | | | |чи незнежирене; | | | | | | |відходи волосся | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0502 |Щетина свійських або| | | | | | |диких свиней; | | | | | | |борсуковий волос та | | | | | | |інший волос, | | | | | | |використовувані для | | | | | | |виробництва щіток; | | | | | | |відходи щетини або | | | | | | |волосу: | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0502 10 00 00 |- щетина свійських | | 20 | 20 | - | | |або диких свиней та | | | | | | |відходи щетини | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0502 90 00 00 |- інші | | 20 | 20 | - | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |[0503] | | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0504 00 00 00 |Кишки, сечові міхури| | 5 | 5 | - | | |та шлунки тварин, | | | | | | |цілі та шматками, | | | | | | |крім риб'ячих, | | | | | | |свіжі, охолоджені, | | | | | | |морожені, солоні | | | | | | |або у розсолі, | | | | | | |сушені або копчені | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0505 |Шкурки та інші | | | | | | |частини птахів, | | | | | | |укриті пір'ям або | | | | | | |пухом, пір'я, | | | | | | |частини пір'я | | | | | | |(обрізані чи | | | | | | |необрізані) і пух, | | | | | | |очищені або | | | | | | |неочищені, | | | | | | |дезінфіковані чи | | | | | | |оброблені з метою їх| | | | | | |збереження, але які | | | | | | |не пройшли подальшої| | | | | | |обробки; порошок і | | | | | | |відходи пір'я або | | | | | | |частин пір'я: | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0505 10 |- пір'я, придатне | | | | | | |для набивання; пух: | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0505 10 10 00 |- - необроблені | | 20 | 20 | - | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0505 10 90 00 |- - інші | | 20 | 20 | - | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0505 90 00 00 |- інші | | 20 | 20 | - | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0506 |Кістки та роговий | | | | | | |стрижень, | | | | | | |необроблені, | | | | | | |знежирені, які | | | | | | |пройшли первинну | | | | | | |обробку (але без | | | | | | |надання форми), | | | | | | |оброблені кислотою | | | | | | |або дежелатиновані; | | | | | | |порошок та відходи | | | | | | |цих продуктів: | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0506 10 00 00 |- осеїн та кістки, | | 20 | 20 | - | | |оброблені кислотою | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0506 90 00 00 |- інші | | 20 | 20 | - | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0507 |Слонова кістка, | | | | | | |черепаховий панцир, | | | | | | |вус китовий | | | | | | |(включаючи бахрому) | | | | | | |або інших морських | | | | | | |ссавців, роги, роги | | | | | | |оленя, копита, | | | | | | |нігті, кігті та | | | | | | |дзьоби, необроблені | | | | | | |або піддані | | | | | | |первинній обробці, | | | | | | |але без надання | | | | | | |форми; порошок і | | | | | | |відходи цих | | | | | | |матеріалів: | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0507 10 00 00 |- слонова кістка; | | 20 | 20 | - | | |порошок і відходи | | | | | | |слонової кістки | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0507 90 00 00 |- інші | | 20 | 20 | - | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0508 00 00 00 |Корали та аналогічні| | 20 | 20 | - | | |матеріали, | | | | | | |необроблені або | | | | | | |піддані первинній | | | | | | |обробці; черепашки | | | | | | |та панцирі молюсків,| | | | | | |ракоподібних чи | | | | | | |голкошкірих, | | | | | | |скелетні пластини | | | | | | |каракатиць, | | | | | | |необроблені або | | | | | | |піддані первинній | | | | | | |обробці, але без | | | | | | |надання форми, їх | | | | | | |порошок і відходи | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |[0509] | | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0510 00 00 00 |Амбра сіра, струмина| | 0 | 0 | - | | |боброва, цівета і | | | | | | |мускус; шпанські | | | | | | |мушки; жовч, у тому | | | | | | |числі суха; залози | | | | | | |та інші продукти | | | | | | |тваринного | | | | | | |походження, | | | | | | |використовувані для | | | | | | |виготовлення | | | | | | |фармацевтичних | | | | | | |засобів, свіжі, | | | | | | |охолоджені, | | | | | | |морожені або | | | | | | |оброблені іншим | | | | | | |способом для | | | | | | |тимчасового | | | | | | |зберігання | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0511 |Продукти тваринного | | | | | | |походження, в іншому| | | | | | |місці не зазначені; | | | | | | |мертві тварини групи| | | | | | |01 або 03, | | | | | | |непридатні для | | | | | | |вживання: | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0511 10 00 00 |- сперма биків | | 0 | 0 | шт(1) | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| | |- інші: | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0511 91 |- - продукти з риб | | | | | | |або ракоподібних, | | | | | | |молюсків чи інших | | | | | | |водяних | | | | | | |безхребетних; мертві| | | | | | |тварини групи 03: | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0511 91 10 00 |- - - відходи рибні | | 0 | 0 | - | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0511 91 90 00 |- - - інші | | 5 | 5 | - | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0511 99 |- - інші: | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0511 99 10 |- - - сухожилля та | | | | | | |жили; обрізи та | | | | | | |аналогічні відходи | | | | | | |необроблених шкур: | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0511 99 10 10 |- - - - сухожилля та| | 0 | 0 | - | | |жили (для медичних | | | | | | |цілей) | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0511 99 10 90 |- - - - інші | | 5 | 5 | - | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| | |- - - губки | | | | | | |натуральні | | | | | | |тваринного | | | | | | |походження: | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0511 99 31 00 |- - - - необроблені | | 5 | 5 | - | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0511 99 39 00 |- - - - інші | | 5 | 5 | - | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0511 99 85 |- - - інші: | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0511 99 85 10 |- - - - ембріони | | 0 | 0 | - | | |великої рогатої | | | | | | |худоби | | | | | |------------------+--------------------+---------+--------+------+---------| |0511 99 85 90 |- - - - інші | | 0 | 0 | - | -----------------------------------------------------------------------------
_______________
(1) Соломка (нормативна кількість, необхідна для осіменіння).

  Пошук Знайти слова на сторiнцi:     
* тiльки українськi (або рос.) лiтери, мiнiмальна довжина слова 3 символи...

Сторінки:  1  ...  3  4  5  [ 6 ]  7  8  9  10  ...  21
« попередня сторінканаступна сторінка »