Про внесення змін до Закону України "Про Митний тариф України"
Верховна Рада України; Закон від 17.12.2008676-VI
Документ 676-17, втратив чинність, поточна редакція — Втрата чинності від 01.01.2014, підстава 584-18
 

Сторінки:  [ 1 ]  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  30
наступна сторінка »  

                                                          
З А К О Н У К Р А Ї Н И
{ Закон втратив чинність на підставі Закону
N 584-VII ( 584-18 ) від 19.09.2013, ВВР,
2014, N 20-21, ст.740 }
Про внесення змін до Закону України
"Про Митний тариф України"
( Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2009, N 32-33,
N 34-35, N 36-37, ст.484 )

Верховна Рада України п о с т а н о в л я є:
I. Внести до Митного тарифу України ( 2371а-14, 2371б-14,
2371в-14, 2371г-14 ), затвердженого Законом України "Про Митний
тариф України" ( 2371-14 ) (Відомості Верховної Ради України,
2007 р., NN 36-43, ст. 508), такі зміни:
1. Основні правила інтерпретації УКТЗЕД ( 2371а-14 )
доповнити пунктом 7 такого змісту:
"7. Особливості застосування специфічних та комбінованих
ставок ввізного мита.
При нарахуванні сум ввізного мита, що стягуються за
специфічними ставками, встановленими в грошовому розмірі за
1 кілограм маси товару, або за комбінованими ставками із
специфічною складовою в грошовому розмірі за 1 кілограм маси
товару, як розрахункова база використовується маса товару з
урахуванням первинної тари (упаковки) такого товару, що
невіддільна від товару до його споживання і в якій товар подається
для роздрібного продажу".
2. У розділі I ( 2371а-14 ):
1) таблицю до групи 02 викласти в такій редакції:
" ---------------------------------------------------------------------- | Код | Назва | Ставки мита, % |Додат-| | | |-----------------------|кові | | | |префе- |піль- |повна |ОВО | | | |ренційна|гова | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0201 |М'ясо великої рогатої | | | | | | |худоби, свіже або | | | | | | |охолоджене: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0201 10 00 00 |- туші та половини | | 15 | 15 | - | | |туш | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0201 20 |- інші відруби, | | | | | | |необвалені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0201 20 20 00 |- - компенсовані | | 15 | 15 | - | | |четвертини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0201 20 30 00 |- - нерозділені або | | 15 | 15 | - | | |розділені передні | | | | | | |четвертини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0201 20 50 00 |- - нерозділені або | | 15 | 15 | - | | |розділені задні | | | | | | |четвертини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0201 20 90 00 |- - інші | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0201 30 00 00 |- обвалені | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0202 |М'ясо великої рогатої | | | | | | |худоби, морожене: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0202 10 00 00 |- туші та половини | | 15 | 15 | - | | |туш | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0202 20 |- інші відруби | | | | | | |необвалені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0202 20 10 00 |- - компенсовані | | 15 | 15 | - | | |четвертини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0202 20 30 00 |- - нерозділені або | | 15 | 15 | - | | |розділені передні | | | | | | |четвертини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0202 20 50 00 |- - нерозділені або | | 15 | 15 | - | | |розділені задні | | | | | | |четвертини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0202 20 90 00 |- - інші | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0202 30 |- обвалені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0202 30 10 00 |- - передні | | 15 | 15 | - | | |четвертини, цілі або | | | | | | |розрубані як максимум | | | | | | |на п'ять частин, | | | | | | |кожна четвертина може | | | | | | |бути лише в одному | | | | | | |блоці; компенсовані | | | | | | |четвертини - у двох | | | | | | |блоках, при цьому | | | | | | |один з передніми | | | | | | |четвертинами, цілими | | | | | | |або розрубаними | | | | | | |щонайбільше на п'ять | | | | | | |частин, а другий з її | | | | | | |задніми четвертинами, | | | | | | |за винятком філе, | | | | | | |одним куском | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0202 30 50 00 |- - лопатка, | | 15 | 15 | - | | |шийно-лопаткова | | | | | | |частина та грудинка | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0202 30 90 00 |- - інші | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 |Свинина, свіжа, | | | | | | |охолоджена або | | | | | | |морожена: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- свіжа або | | | | | | |охолоджена: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 11 |- - туші та половини | | | | | | |туш: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 11 10 00 |- - - свійських | | 12 | 12 | - | | |свиней | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 11 90 00 |- - - інші | | 12 | 12 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 12 |- - окости, лопатки | | | | | | |та їх відруби, | | | | | | |необвалені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - свійських | | | | | | |свиней: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 12 11 00 |- - - - окости та їх | | 12 | 12 | - | | |відруби | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 12 19 00 |- - - - лопатки та їх | | 12 | 12 | - | | |відруби | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 12 90 00 |- - - інші | | 12 | 12 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 19 |- - інша: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - свійських | | | | | | |свиней: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 19 11 00 |- - - - передній край | | 12 | 12 | - | | |та його відруби | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 19 13 00 |- - - - корейка та її | | 12 | 12 | - | | |відруби, необвалені | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 19 15 00 |- - - - грудинка з | | 12 | 12 | - | | |прошарком сала та її | | | | | | |відруби | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - інші: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 19 55 00 |- - - - - обвалені | | 12 | 12 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 19 59 00 |- - - - - інші | | 12 | 12 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 19 90 00 |- - - інша | | 12 | 12 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- морожена: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 21 |- - туші та половини | | | | | | |туш: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 21 10 00 |- - - свійських | | 10 | 10 | - | | |свиней | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 21 90 00 |- - - інші | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 22 |- - окости, лопатки | | | | | | |та їх відруби, | | | | | | |необвалені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - свійських | | | | | | |свиней: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 22 11 00 |- - - - окости та їх | | 10 | 10 | - | | |відруби | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 22 19 00 |- - - - лопатки та їх | | 10 | 10 | - | | |відруби | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 22 90 00 |- - - інші | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 29 |- - інша: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - свійських | | | | | | |свиней: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 29 11 00 |- - - - передній край | | 10 | 10 | - | | |та його відруби | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 29 13 00 |- - - - корейка та її | | 10 | 10 | - | | |відруби, необвалені | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 29 15 00 |- - - - грудинка з | | 10 | 10 | - | | |прошарком сала та її | | | | | | |відруби | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - інші: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 29 55 00 |- - - - - обвалені | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 29 59 00 |- - - - - інші | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0203 29 90 00 |- - - інша | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 |Баранина або | | | | | | |козлятина, свіжа, | | | | | | |охолоджена або | | | | | | |морожена: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 10 00 00 |- туші та половини | | 10 | 10 | - | | |туш ягнят, свіжі або | | | | | | |охолоджені | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- інша баранина, | | | | | | |свіжа або охолоджена: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 21 00 00 |- - туші та половини | | 10 | 10 | - | | |туш | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 22 |- - інші відруби, | | | | | | |необвалені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 22 10 00 |- - - передні | | 10 | 10 | - | | |четвертини короткого | | | | | | |розрубу | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 22 30 00 |- - - хребтові краї | | 10 | 10 | - | | |спинної частини і/або | | | | | | |ниркові частини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 22 50 00 |- - - тазостегнові | | 10 | 10 | - | | |частини з гомілками | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 22 90 00 |- - - інші | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 23 00 00 |- - обвалена | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 30 00 00 |- туші та половини | | 10 | 10 | - | | |туш ягнят, морожені | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- інша баранина, | | | | | | |морожена: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 41 00 00 |- - туші та половини | | 10 | 10 | - | | |туш | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 42 |- - інші відруби, | | | | | | |необвалені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 42 10 00 |- - - передні | | 10 | 10 | - | | |четвертини короткого | | | | | | |розрубу | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 42 30 00 |- - - хребтові краї | | 10 | 10 | - | | |спинної частини і/або | | | | | | |ниркові частини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 42 50 00 |- - - тазостегнові | | 10 | 10 | - | | |частини з гомілками | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 42 90 00 |- - - інші | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 43 |- - обвалені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 43 10 00 |- - - ягнят | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 43 90 00 |- - - інші | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 50 |- козлятина: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - свіжа або | | | | | | |охолоджена: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 50 11 00 |- - - туші та | | 10 | 10 | - | | |половини туш | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 50 13 00 |- - - передні | | 10 | 10 | - | | |четвертини короткого | | | | | | |розрубу | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 50 15 00 |- - - хребтові краї | | 10 | 10 | - | | |спинної частини і/або | | | | | | |ниркові частини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 50 19 00 |- - - тазостегнові | | 10 | 10 | - | | |частини з гомілками | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - інші: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 50 31 00 |- - - - відруби, | | 10 | 10 | - | | |необвалені | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 50 39 00 |- - - - відруби, | | 10 | 10 | - | | |обвалені | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - морожена: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 50 51 00 |- - - туші та | | 10 | 10 | - | | |половини туш | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 50 53 00 |- - - передні | | 10 | 10 | - | | |четвертини короткого | | | | | | |розрубу | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 50 55 00 |- - - хребтові краї | | 10 | 10 | - | | |спинної частини і/або | | | | | | |ниркові частини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 50 59 00 |- - - тазостегнові | | 10 | 10 | - | | |частини з гомілками | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - інші: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 50 71 00 |- - - - відруби, | | 10 | 10 | - | | |необвалені | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0204 50 79 00 |- - - - відруби, | | 10 | 10 | - | | |обвалені | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0205 00 |М'ясо коней, | | | | | | |віслюків, мулів або | | | | | | |лошаків, свіже, | | | | | | |охолоджене або | | | | | | |морожене: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0205 00 20 00 |- свіже або | | 12 | 12 | - | | |охолоджене | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0205 00 80 00 |- морожене | | 12 | 12 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 |Їстівні субпродукти | | | | | | |великої рогатої | | | | | | |худоби, свиней, | | | | | | |овець, кіз, коней, | | | | | | |віслюків, мулів або | | | | | | |лошаків, свіжі, | | | | | | |охолоджені або | | | | | | |морожені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 10 |- великої рогатої | | | | | | |худоби, свіжі або | | | | | | |охолоджені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 10 10 00 |- - для виробництва | | 15 | 15 | - | | |фармацевтичних | | | | | | |продуктів | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - інші: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 10 91 00 |- - - печінка | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 10 95 00 |- - - товста | | 15 | 15 | - | | |діафрагма і тонка | | | | | | |діафрагма | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 10 99 00 |- - - інші | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- великої рогатої | | | | | | |худоби, морожені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 21 00 00 |- - язики | | 12 | 12 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 22 00 00 |- - печінка | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 29 |- - інші: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 29 10 00 |- - - для виробництва | | 12 | 12 | - | | |фармацевтичних | | | | | | |продуктів | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - інші: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 29 91 00 |- - - - товста | | 12 | 12 | - | | |діафрагма і тонка | | | | | | |діафрагма | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 29 99 00 |- - - - інші | | 12 | 12 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 30 00 00 |- свиней, свіжі або | | 15 | 15 | - | | |охолоджені | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- свиней, морожені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 41 00 00 |- - печінка | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 49 |- - інші: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 49 20 00 |- - - свійських | | 10 | 10 | - | | |свиней | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 49 80 00 |- - - інші | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 80 |- інші, свіжі або | | | | | | |охолоджені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 80 10 00 |- - для виробництва | | 15 | 15 | - | | |фармацевтичних | | | | | | |продуктів | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - інші: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 80 91 00 |- - - коней, | | 15 | 15 | - | | |віслюків, мулів або | | | | | | |лошаків | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 80 99 00 |- - - овець та кіз | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 90 |- інші, морожені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 90 10 00 |- - для виробництва | | 15 | 15 | - | | |фармацевтичних | | | | | | |продуктів | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - інші: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 90 91 00 |- - - коней, | | 15 | 15 | - | | |віслюків, мулів або | | | | | | |лошаків | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0206 90 99 00 |- - - овець та кіз | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 |М'ясо та їстівні | | | | | | |субпродукти свійської | | | | | | |птиці, зазначеної в | | | | | | |товарній позиції | | | | | | |0105, свіжі, | | | | | | |охолоджені або | | | | | | |морожені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- курей свійських | | | | | | |(Gallus domesticus): | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 11 |- - не розрізані на | | | | | | |частини, свіжі або | | | | | | |охолоджені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 11 10 00 |- - - обскубані, | | 15 | 15 | - | | |напівпатрані, з | | | | | | |головою та лапами, | | | | | | |так звані 83 % курчата| | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 11 30 00 |- - - обскубані, | | 15 | 15 | - | | |патрані, без голови | | | | | | |та лапок, але з шиєю, | | | | | | |серцем, печінкою та | | | | | | |шлунком, так звані | | | | | | |70 % курчата | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 11 90 00 |- - - обскубані, | | 15 | 15 | - | | |патрані, без голови, | | | | | | |лапок, шиї, серця, | | | | | | |печінки та шлунка, | | | | | | |так звані 65 % | | | | | | |курчата, або в іншому | | | | | | |вигляді | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 12 |- - не розрізані на | | | | | | |частини, морожені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 12 10 00 |- - - обскубані, | | 12 | 12 | - | | |патрані, без голови | | | | | | |та лапок, але з шиєю, | | | | | | |серцем, печінкою та | | | | | | |шлунком, так звані | | | | | | |70 % курчата | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 12 90 00 |- - - обскубані, | | 12 | 12 | - | | |патрані, без голови, | | | | | | |лапок, шиї, серця, | | | | | | |печінки та шлунка, | | | | | | |так звані 65 % | | | | | | |курчата, або в іншому | | | | | | |вигляді | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 13 |- - частини тушок і | | | | | | |субпродукти, свіжі | | | | | | |або охолоджені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - частини тушок: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 13 10 00 |- - - - обвалені | | 12 | 12 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - необвалені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 13 20 00 |- - - - - половини та | | 12 | 12 | - | | |четвертини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 13 30 00 |- - - - - крила цілі, | | 12 | 12 | - | | |з кінчиками або без | | | | | | |них | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 13 40 00 |- - - - - спини, шиї, | | 12 | 12 | - | | |спини з шиями, гузки, | | | | | | |кінчики крил | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 13 50 00 |- - - - - грудинки та | | 12 | 12 | - | | |їх частини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 13 60 00 |- - - - - ніжки та їх | | 12 | 12 | - | | |частини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 13 70 00 |- - - - - інші | | 12 | 12 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - субпродукти: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 13 91 00 |- - - - печінка | | 12 | 12 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 13 99 00 |- - - - інші | | 12 | 12 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 14 |- - частини тушок і | | | | | | |субпродукти, | | | | | | |морожені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - частини тушок: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 14 10 00 |- - - - обвалені | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - необвалені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 14 20 00 |- - - - - половини та | | 10 | 10 | - | | |четвертини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 14 30 00 |- - - - - крила цілі, | | 10 | 10 | - | | |з кінчиками або без | | | | | | |них | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 14 40 00 |- - - - - спини, шиї, | | 10 | 10 | - | | |спини з шиями, гузки, | | | | | | |кінчики крил | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 14 50 00 |- - - - - грудинки та | | 10 | 10 | - | | |їх частини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 14 60 00 |- - - - - ніжки та їх | | 10 | 10 | - | | |частини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 14 70 00 |- - - - - інші | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - субпродукти: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 14 91 00 |- - - - печінка | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 14 99 00 |- - - - інші | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- індиків: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 24 |- - не розділені на | | | | | | |частини, свіжі або | | | | | | |охолоджені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 24 10 00 |- - - обскубані, | | 15 | 15 | - | | |патрані, без голови | | | | | | |та лапок, але з шиєю, | | | | | | |серцем, печінкою та | | | | | | |шлунком, так звані | | | | | | |80 % індики | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 24 90 00 |- - - обскубані, | | 15 | 15 | - | | |патрані, без голови, | | | | | | |лапок, шиї, серця, | | | | | | |печінки та шлунка, | | | | | | |так звані 73 % індики,| | | | | | |або в іншому вигляді | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 25 |- - не розрізані на | | | | | | |частини, морожені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 25 10 00 |- - - обскубані, | | 5 | 5 | - | | |патрані, без голови | | | | | | |та лапок, але з шиєю, | | | | | | |серцем, печінкою та | | | | | | |шлунком, так звані | | | | | | |80 % індики | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 25 90 00 |- - - обскубані, | | 5 | 5 | - | | |патрані, без голови, | | | | | | |лапок, шиї, серця, | | | | | | |печінки і шлунка, так | | | | | | |звані 73 % індики, або| | | | | | |в іншому вигляді | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 26 |- - частини тушок і | | | | | | |субпродукти, свіжі | | | | | | |або охолоджені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - частини тушок: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 26 10 00 |- - - - обвалені | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - необвалені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 26 20 00 |- - - - - половини та | | 15 | 15 | - | | |четвертини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 26 30 00 |- - - - - крила цілі, | | 15 | 15 | - | | |з кінчиками або без | | | | | | |них | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 26 40 00 |- - - - - спини, шиї, | | 15 | 15 | - | | |спини з шиями, гузки, | | | | | | |кінчики крил | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 26 50 00 |- - - - - грудинки та | | 15 | 15 | - | | |їх частини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - - ніжки та їх | | | | | | |частини: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 26 60 00 |- - - - - - гомілки | | 15 | 15 | - | | |та їх частини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 26 70 00 |- - - - - - інші | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 26 80 00 |- - - - - інші | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - субпродукти: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 26 91 00 |- - - - печінка | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 26 99 00 |- - - - інші | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 27 |- - частини тушок і | | | | | | |субпродукти, | | | | | | |морожені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - частини тушок: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 27 10 00 |- - - - обвалені | | 5 | 5 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - необвалені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 27 20 00 |- - - - - половини та | | 5 | 5 | - | | |четвертини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 27 30 00 |- - - - - крила цілі, | | 5 | 5 | - | | |з кінчиками або без | | | | | | |них | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 27 40 00 |- - - - - спини, шиї, | | 5 | 5 | - | | |спини з шиями, гузки, | | | | | | |кінчики крил | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 27 50 00 |- - - - - грудинки та | | 5 | 5 | - | | |їх частини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - - ніжки та їх | | | | | | |частини: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 27 60 00 |- - - - - - гомілки | | 5 | 5 | - | | |та їх частини | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 27 70 00 |- - - - - - інші | | 5 | 5 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 27 80 00 |- - - - - інші | | 5 | 5 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - субпродукти: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 27 91 00 |- - - - печінка | | 5 | 5 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 27 99 00 |- - - - інші | | 5 | 5 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- качок, гусей або | | | | | | |цесарок: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 32 |- - не розрізані на | | | | | | |частини, свіжі або | | | | | | |охолоджені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - качок: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 32 11 00 |- - - - обскубані, | | 15 | 15 | - | | |знекровлені, без | | | | | | |кишок, але непатрані, | | | | | | |з головою та лапками, | | | | | | |так звані 85 % качки | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 32 15 00 |- - - - обскубані, | | 15 | 15 | - | | |патрані, без голови | | | | | | |та лапок, але з шиєю, | | | | | | |серцем, печінкою та | | | | | | |шлунком, так звані | | | | | | |70 % качки | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 32 19 00 |- - - - обскубані, | | 15 | 15 | - | | |патрані, без голови, | | | | | | |лапок, шиї, серця, | | | | | | |печінки та шлунка, | | | | | | |так звані 63 % качки, | | | | | | |або в іншому вигляді | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - гусей: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 32 51 00 |- - - - обскубані, | | 15 | 15 | - | | |знекровлені, але | | | | | | |непатрані, з головою | | | | | | |та лапками, так звані | | | | | | |82 % гуси | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 32 59 00 |- - - - обскубані, | | 15 | 15 | - | | |патрані, без голови | | | | | | |та лапок, але з | | | | | | |серцем і шлунком чи | | | | | | |без них, так звані | | | | | | |75 % гуси, або в | | | | | | |іншому вигляді | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 32 90 00 |- - - цесарок | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 33 |- - не розрізані на | | | | | | |частини, морожені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - качок: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 33 11 00 |- - - - обскубані, | | 12 | 12 | - | | |патрані, без голови | | | | | | |та лапок, але з | | | | | | |шиєю, серцем, | | | | | | |печінкою та шлунком, | | | | | | |так звані 70 % качки | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 33 19 00 |- - - - обскубані, | | 12 | 12 | - | | |патрані, без голови, | | | | | | |лапок, шиї, серця, | | | | | | |печінки та шлунка, | | | | | | |так звані 63 % качки, | | | | | | |або в іншому вигляді | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - гусей: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 33 51 00 |- - - - обскубані, | | 12 | 12 | - | | |знекровлені, | | | | | | |непатрані, але з | | | | | | |головою та лапками, | | | | | | |так звані 82 % гуси | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 33 59 00 |- - - - обскубані, | | 12 | 12 | - | | |патрані, без голови | | | | | | |та лапок, але з | | | | | | |серцем і шлунком чи | | | | | | |без них, так звані | | | | | | |75 % гуси, або в | | | | | | |іншому вигляді | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 33 90 00 |- - - цесарок | | 12 | 12 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 34 |- - печінка жирна, | | | | | | |свіжа або охолоджена: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 34 10 00 |- - - гусей | | 12 | 12 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 34 90 00 |- - - качок | | 12 | 12 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 35 |- - інші, свіжі або | | | | | | |охолоджені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - частини тушок: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - обвалені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 35 11 00 |- - - - - гусей | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 35 15 00 |- - - - - качок і | | 15 | 15 | - | | |цесарок | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - необвалені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - - половини | | | | | | |або четвертини: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 35 21 00 |- - - - - - качок | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 35 23 00 |- - - - - - гусей | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 35 25 00 |- - - - - - цесарок | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 35 31 00 |- - - - - крила цілі, | | 15 | 15 | - | | |з кінчиками або без | | | | | | |них | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 35 41 00 |- - - - - спини, шиї, | | 15 | 15 | - | | |спини з шиями, гузки, | | | | | | |кінчики крил | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - - грудинки та | | | | | | |їх частини: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 35 51 00 |- - - - - - гусей | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 35 53 00 |- - - - - - качок і | | 15 | 15 | - | | |цесарок | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - - ніжки та їх | | | | | | |частини: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 35 61 00 |- - - - - - гусей | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 35 63 00 |- - - - - - качок і | | 15 | 15 | - | | |цесарок | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 35 71 00 |- - - - - палетоти | | 15 | 15 | - | | |гусей або качок | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 35 79 00 |- - - - - інші | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - субпродукти: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 35 91 00 |- - - - печінка, крім | | 15 | 15 | - | | |жирної | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 35 99 00 |- - - - інші | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 36 |- - інші, морожені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - частини тушок: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - обвалені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 36 11 00 |- - - - - гусей | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 36 15 00 |- - - - - качок і | | 15 | 15 | - | | |цесарок | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - необвалені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - - половини і | | | | | | |четвертини: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 36 21 00 |- - - - - - качок | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 36 23 00 |- - - - - - гусей | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 36 25 00 |- - - - - - цесарок | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 36 31 00 |- - - - - крила цілі, | | 15 | 15 | - | | |з кінчиками або без | | | | | | |них | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 36 41 00 |- - - - - спини, шиї, | | 15 | 15 | - | | |спини з шиями, гузки, | | | | | | |кінчики крил | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - - грудинки та | | | | | | |їх частини: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 36 51 00 |- - - - - - гусей | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 36 53 00 |- - - - - - качок і | | 15 | 15 | - | | |цесарок | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - - ніжки та їх | | | | | | |частини: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 36 61 00 |- - - - - - гусей | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 36 63 00 |- - - - - - качок і | | 15 | 15 | - | | |цесарок | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 36 71 00 |- - - - - палетоти | | 15 | 15 | - | | |гусей або качок | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 36 79 00 |- - - - - інші | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - субпродукти: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - печінка: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 36 81 00 |- - - - - гусяча | | 15 | 15 | - | | |жирна | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 36 85 00 |- - - - - качина | | 15 | 15 | - | | |жирна | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 36 89 00 |- - - - - інша | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0207 36 90 00 |- - - - інші | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0208 |Інші м'ясо та їстівні | | | | | | |субпродукти, свіжі, | | | | | | |охолоджені або | | | | | | |морожені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0208 10 |- кролятина або | | | | | | |зайчатина: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - свійських | | | | | | |кроликів: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0208 10 11 00 |- - - свіжі або | | 15 | 15 | - | | |охолоджені | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0208 10 19 00 |- - - морожені | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0208 10 90 00 |- - інші | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0208 20 00 00 |- жаб'ячі лапки | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0208 30 00 00 |- приматів | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0208 40 |- китів, дельфінів і | | | | | | |морських свиней | | | | | | |(ссавців ряду | | | | | | |Cetacea); ламантинів | | | | | | |і дюгонів (ссавців | | | | | | |ряду Sirenia): | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0208 40 10 00 |- - м'ясо китів | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0208 40 90 00 |- - інше | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0208 50 00 00 |- рептилій (включаючи | | 15 | 15 | - | | |змій і черепах) | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0208 90 |- інші: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0208 90 10 00 |- - свійських голубів | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - дичини, крім | | | | | | |кролятини або | | | | | | |зайчатини: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0208 90 20 00 |- - - перепілок | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0208 90 40 00 |- - - інші | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0208 90 55 00 |- - м'ясо тюленів | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0208 90 60 00 |- - північних оленів | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0208 90 95 00 |- - інші | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0209 00 |Сало без пісних | | | | | | |частин, свинячий жир | | | | | | |і жир свійської | | | | | | |птиці, не витоплені | | | | | | |та не виділені іншим | | | | | | |способом, свіжі або | | | | | | |охолоджені, морожені, | | | | | | |солоні або в розсолі, | | | | | | |сушені або копчені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- сало: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0209 00 11 00 |- - свіже, | | 15 | 15 | - | | |охолоджене, морожене, | | | | | | |солоне або в розсолі | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0209 00 19 00 |- - сушене або | | 15 | 15 | - | | |копчене | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0209 00 30 00 |- жир свинячий | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0209 00 90 00 |- жир свійської птиці | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 |М'ясо та їстівні | | | | | | |м'ясні субпродукти, | | | | | | |солоні або в розсолі, | | | | | | |сушені або копчені; | | | | | | |їстівне борошно з | | | | | | |м'яса або м'ясних | | | | | | |субпродуктів: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- свинина: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 11 |- - окости, лопатки | | | | | | |та їх відруби, | | | | | | |необвалені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - свійських | | | | | | |свиней: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - солоне або в | | | | | | |розсолі: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 11 11 00 |- - - - - окости та | | 20 | 20 | - | | |їх відруби | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 11 19 00 |- - - - - лопатки та | | 20 | 20 | - | | |їх відруби | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - сушені або | | | | | | |копчені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 11 31 00 |- - - - - окости та | | 20 | 20 | - | | |їх відруби | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 11 39 00 |- - - - - лопатки та | | 20 | 20 | - | | |їх відруби | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 11 90 00 |- - - інші | | 20 | 20 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 12 |- - грудинка з | | | | | | |прошарком сала та її | | | | | | |відруби: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - свійських | | | | | | |свиней: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 12 11 00 |- - - - солоні або в | | 10 | 10 | - | | |розсолі | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 12 19 00 |- - - - сушені або | | 10 | 10 | - | | |копчені | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 12 90 00 |- - - інші | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 19 |- - інші: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - свійських | | | | | | |свиней: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - солоні або в | | | | | | |розсолі: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 19 10 00 |- - - - - беконні | | 10 | 10 | - | | |половини або спенсери | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 19 20 00 |- - - - - три | | 10 | 10 | - | | |четвертини свинячого | | | | | | |боку або серединки | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 19 30 00 |- - - - - передній | | 10 | 10 | - | | |край і відруби | | | | | | |переднього краю | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 19 40 00 |- - - - - корейка та | | 10 | 10 | - | | |її відруби | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - - інші: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 19 51 00 |- - - - - - обвалені | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 19 59 00 |- - - - - - інші | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - сушені або | | | | | | |копчені: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 19 60 00 |- - - - - передній | | 10 | 10 | - | | |край і відруби | | | | | | |переднього краю | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 19 70 00 |- - - - - корейка та | | 10 | 10 | - | | |її відруби | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - - інші: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 19 81 00 |- - - - - - обвалені | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 19 89 00 |- - - - - - інші | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 19 90 00 |- - - інші | | 10 | 10 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 20 |- м'ясо великої | | | | | | |рогатої худоби: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 20 10 00 |- - необвалене | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 20 90 00 |- - обвалене | | 15 | 15 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- інші, включаючи | | | | | | |їстівне борошно з | | | | | | |м'яса або м'ясних | | | | | | |субпродуктів: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 91 00 00 |- - приматів | | 20 | 20 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 92 00 00 |- - китів, дельфінів | | 20 | 20 | - | | |і морських свиней | | | | | | |(ссавців ряду | | | | | | |Cetacea); ламантинів | | | | | | |і дюгонів (ссавців | | | | | | |ряду Sirenia) | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 93 00 00 |- - рептилій | | 20 | 20 | - | | |(включаючи змій і | | | | | | |черепах) | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 99 |- - інші: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - м'ясо: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 99 10 00 |- - - - конина, | | 20 | 20 | - | | |солона або в розсолі | | | | | | |чи висушена | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - баранина та | | | | | | |козлятина: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 99 21 00 |- - - - - необвалена | | 20 | 20 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 99 29 00 |- - - - - обвалена | | 20 | 20 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 99 31 00 |- - - - північних | | 20 | 20 | - | | |оленів | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 99 39 00 |- - - - інших | | 20 | 20 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - субпродукти: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - свійських | | | | | | |свиней: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 99 41 00 |- - - - - печінка | | 20 | 20 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 99 49 00 |- - - - - інші | | 20 | 20 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - великої | | | | | | |рогатої худоби: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 99 51 00 |- - - - - товста | | 20 | 20 | - | | |діафрагма і тонка | | | | | | |діафрагма | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 99 59 00 |- - - - - інші | | 20 | 20 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 99 60 00 |- - - - овець і кіз | | 20 | 20 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - інші: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| | |- - - - - печінка | | | | | | |свійської птиці: | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 99 71 00 |- - - - - - жирна | | 20 | 20 | - | | |печінка гусей чи | | | | | | |качок, солона або в | | | | | | |розсолі | | | | | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 99 79 00 |- - - - - - інші | | 20 | 20 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 99 80 00 |- - - - - інші | | 20 | 20 | - | |--------------+----------------------+--------+-------+------+------| |0210 99 90 00 |- - - їстівне борошно | | 20 | 20 | - | | |з м'яса або м'ясних | | | | | | |субпродуктів | | | | | ----------------------------------------------------------------------";

  Пошук Знайти слова на сторiнцi:     
* тiльки українськi (або рос.) лiтери, мiнiмальна довжина слова 3 символи...

Сторінки:  [ 1 ]  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  30
наступна сторінка »